Панайот се връща тайно в Къщата

 

Мисията му се казва "Отмъщението"

 

 

Остават броени часове до финала на Big Brother All Stars, а последните дни на Съквартирантите в шоуто са посветени на следващата хитова продукция в праймтайма на Нова ТВ.

 

 

От следващия вторник, 18 декември, в ефира на медията стартира сериал № 1 в САЩ – „Отмъщението”. Преди обаче зрителите да видят началото на хитовата продукция, право да гледат премиерно първия епизод ще имат именно участниците. Това, разбира се, ще се случи единствено ако първо изпълнят предизвикателствата на Big Brother.

 

 

Първата специална мисия е поверена на единствения Съквартирант в историята на формата, който е напускал, а след това се е връщал в шоуто няколко поредни пъти – Панайот. Днес той влиза в Къщата отново – с нова задача. Съквартирантът от Гълъбово трябва да разчисти сметките с враговете си. Негови съучастници в мисия „Отмъщението” са верните му приятели Найден и Никола, като по инструкция на Пацо, те двамата трябва да залепят с лепило обувките на Борислав.

 

 

 

 

Двамата приеха присърце възможноста за нови приключения. Така ръгбистът се превърна в основен потърпевш на отмъщението на Панайот, а самата мисия пък доведе до поредния раздор между Съквартирантите.

 

 

В следващите дни финалистите получават цели две нови мисии, а ако се справят с тях, ще имат право на специална кино вечер с историята в сериала „Отмъщението”.

 

 

В събота, два дни преди финала на шоуто на 17 декември, от Къщата на Big Brother  ще си тръгне още един участник. Съквартирантът, който няма да стигне до финал, ще бъде обявен на живо в предаването утре, като звездите дори и не подозират, че им предстои още едно, последно изпитание.

 

 

Чети и: Супер герои идват за реге парти

 

 

Кой ще си тръгне на финалната права, дали Съквартирантите ще успеят да разконспирират „Отмъщението” на Панайот и какви ще са последните задачи на звездите, ще стане ясно тази вечер, в 20.00 часа.

 

 

 

Xаресайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Шоу