Никола още не вярва в победата си

 

Последната част на снощния лайв е била гледана от повече от половината зрители в активна възраст

 

 

Един от най-позитивните участници в  шоуто Big Brother All Stars – Никола от Македония, беше обявен за големия победител в оспорвания финал на формата миналата вечер. За негов подгласник в класирането зрителите на Нова ТВ определиха също толкова колоритно лице от екрана – Найден, а преди него вотът на публиката определи Къщата да напуснат другите двама финалисти – Стойка и Боби. Финалният епизод шоуто отчете изключително добри резултати в ефира на Нова ТВ – минутите преди обявяването на името на победителя са били гледани от повече от половината зрители в активна възраст.

 

 

По време на пресконференция днес, любимецът на публиката Никола призна, че все още не може да повярва, че е победител, тъй като това е огромна изненада за него. “Когато участвах в балканския Big Brother моята собствена държава не ме подкрепи толкова, колкото българският народ през последния месец. Само преди няколко седмици тук никой не ме познаваше, но въпреки това зрителите ми дадоха шанс и ме опознаха. Затова тази победа ми е особено ценна”, разказа Никола.

 

 

 

 

Много сме доволни от резултатите на двата сезона на Big Brother тази година – те надминаха и най-смелите ни очаквания. Естествено за това най-голяма заслуга имат зрителите, според които тези два сезона бяха най-позитивни и успешни до този момент. Отново доказахме, че Big Brother е един от най-успешните риалити формати в света”, коментира продуцентът и главен редактор на предаването Радо Тушев. Той добави, че е доволен от победата на Никола, тъй като по този начин българите показват колко толерантни могат да бъдат.

 

 

Xаресайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Шоу