Рускини хипнотизират рок фенове

 

Еротичната акробатика може да ти спре дъха

 

 

На 10 януари (четвъртък), най-опитните руски танцьорки по „Танц на пилон“ с международно признание -  Катерина Москинова и Олеся Протасова, ще омайват с невиждани извивки „лошите” рок момчета.

 

 

Дамската част също ще има какво да научи от уникалните акробатики на пилон в Бар Rock IT. Вечерта, наречена Dirty Sexy Rock, ще е напоена с неустоимия руски сексапил, тежък саунд и изкушения за корави сърца. Към Катерина Москинова и Олеся Протасова ще се присъединят най-добрите танцьорки на пилон у нас – момичетата от Sonya Pole Studio. Заредени с ендорфини от обещаващата публика, на другия ден рускините ще се срещнат с българки, които искат да овладеят изкуството на пилона. Катерина и Олеся са у нас по покана на школата за танци Sonya Pole Studio и ще споделят завидното си майсторство на уъркшоп.

 

 

 

 

Катерина Москинова и Олеся Протасова са известни като Шоу-дует Evolution. Катерина е собственик на Студио за танци stART Club в Русия. Заедно с Олеся са една от най-добрите двойки по танц на пилон на международно ниво. Част от постиженията им са: първо място в Руския шампионат по танц на пилон за 2011-та година, 2-ро място за двойки на Международния шампионат по танц на пилон за 2012-та година и мн. др.

 

 

Чети и: Бунтарката Bebe ще пее в София

 

 

Xаресайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Шоу