Default и OverGame с общ концерт

 

17 януари в Rock Bar Fans

 

 

Когато две сериозни банди с богат авторски репертоар като Default и OverGame се съберат за съвместен концерт, резултата може да бъде само един - максимално разбиване! Събитието ще се проведе на 17 януари (четвъртък) в Rock Bar Fans от 20:30 ч.

 

 

С характерната за Default звукова сила, момчетата ще подгреят публиката за предстоящата премиера на дебютния албум "Feedback". В края на 2012 година, бандата представи парчето „On and On”. Тракът е с типичния алтернативен саунд, който можем да очакваме от целия албум.

 

 

"Feedback" ще съдържа 9 авторски парчета, композирани от съществуването на бандата през 2009 до 2011 г. DEFAULT обещават съвсем скоро и други изненади за феновете си освен дълго чаканата промоция на албума.

 

 

Алтернативните Default  са Нино Кирилов (вокали), Мартин Митков(бас), Мартин Пенев (китара), Симеон Чакъров (китара) и Илиан Велев (барабани).  DEFAULT е група, която от самото си създаване през пролетта на 2009 г. решава да не свири кавъри, а само авторска музика.

 

 

Талантливата вокалистка на ОverGame Вероника Лалева ще зарадва меломаните с хевирок/прогресив звучене, което няма как да се забрави. Бандата представи дебютната си тавата "Оne" с девет изцяло авторски парчета.

 

 

Чети и: Рускини хипнотизират рок фенове

 

 

Хевирок/прогресив бандата записва албума в студио "Балканджи", където миксинг и мастеринга е поверен на Mixperience. ОverGame  са Стефан Георгиев (китара), Иван Стоянов (китара), Калин Боевски (бас китара), Виктор Димитров (клавир и бекингвокали) и Вероника Лалева(вокали). Творчеството на бандата е повлияно от Metallica,Megadeth, Dream Theater, Anouk, Alter Bridge, Toto и други.

 

 

Xаресайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Шоу