Carl Cox ще взриви "Арена Армеец"

 

Любимецът на българската публика с грандиозно парти 19 април по покана на Metropolis

 

 

Carl Cox се завръща за най-грандиозното парти, което родните му фенове заслужават!

 

 

На 19 април специално за гостуването на “Шоколадовия Буда”, Metropolis ще превърнат най-голямата закрита зала на Балканския полуостров – "Арена Армеец" - в храм на качественото забавление от световен мащаб.

 

 

Наелектризиращият стил на парти ветерана, допълнен от харизматичното му присъствие и необикновен музикален усет правят всяко негово участие незабравимо събитие. И тази пролет българската публика отново ще се докосне до магията на неговите сетове.

 

 

Вече десетилетия той пази ключовото си място във всяка класация и сърцата на феновете. Постоянното му развитие в свят на вечно променящи се тенденции, съчетано с неизменното отстояване на уникалния му вкус със сигурност е сред причините за това. Разбира се, световните турнета, качествените издания на лейбъла му Intec Digital, топлата връзка с феновете и последователите също му печелят признание.

 

 

Изключителната личност на Carl Cox обаче далеч не се изчерпва с музиката – 50-годишният британец има разнообразни хобита – от мощни мотори, до множество благотворителни инициативи, които подкрепя не само финансово, но и с лична ангажираност и присъствие.

 

 

Страст, свежест и изключително качество – три неща, на които Метрополис доказано държат и които, разбира се важат с пълна сила и за самия Carl Cox. Всяко негово участие у нас качва нивото. И след последното свръхзвуково преживяване с десет хилядната публика на Cacao Beach, през 2013-а идва време за следващото ниво.

 

 

Супер промо билетите за достъп до него на цена от 25 лева вече са в продажба. Чувствайте се предизвикани!

 

 

Събитието се осъществява с медийната подкрепа на tochka.bg.

 

 

Чети и: Deep Purple, Doro Pesch и руски рок на Kavarna Rock 2013

 

 

Xаресайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Шоу