С Андреа Бочели за Св. Валентин

 

Andrea Bocelli: Love In Portofino само на 14 февруари от 19:30 часа в кино Арена

 

 

Андреа Бочели, най-обичаният тенор, прави своя кино дебют тази година на Свети Валентин.

 

 

Неговият нов концерт „Love In Portofino“ ще бъде разпространен в избрани кина по всета, сред които кината Арена в България. Замайващите изпълнения на най-любимите романтични песни, изпяти на сцена в едно от най-красивите кътчета на земята, може да видите само на 14.2.2013 г. от 19:30 часа в кино Арена в София, Варна, Пловдив, Стара Загора, Велико Търново и Плевен. 

 

 

Продажбата на билети започnа от 25 януари във всички кина Арена (без кино Арена Делукс (Bulgaria Mall), кино Арена The Mall и кино Арена Grand Mall Varna) на премиум цена от 10 лв. „Love In Portofino“ – който идва в кината по същото време, в което Бочели пуска в продажба своя нов албум „Passione“, е записан през август 2012, когато изключителният тенор организира своя концерт, като едно истински интимно и романтично събитие. Концертът за кино включва ексклузивно интервю с Андреа Бочели, записано в неговия дом в Италия, и се излъчва с медийната подкрепа на Classic FM радио.

 

 

Кино зрителите ще имат възможноста да видят най-успешния класически соло изпълнител и да чуят най-добрите световно известни любовни песни, изпълнени пред специално подбрани гости на площада в Portofino, Andrea Bocelli: Love In Portofino. По време на събитието Бочели споделя сцената с един невероятен ансамбъл от таланти, като Caroline Campbell на цигулка, немската звезда Helene Fischer и бразилската изпълнителка Sandy, Chriss Botti на тромпет, и годеницата на Андреа Бочели, Veronica Berti, която се присъединява към него за дуетно изпълнение на Something Stupid,  всички подкрепени от оркестър от 40 изключителни музиканти.

 

 

Романтичният концерт е заснет от един изключителен талант, носител на 16 награди Грами®, продуцентът David Foster  и ще излезе този февруари само в отбрани кина по света. Прожекциите са в кристално ясно Digital Cinema качество и пълен 5.1 surround sound.

 

 

Filippo Sugar от Sugar Music споделя "Да гледаш изпълнението на най-изумителния тенор на света в толкова интимно събитие на фона на неповторимия залез на Портофино е изживяване, което не бива да бъде пропускано.  Киното ще позволи на зрителите да се насладят на най-добрите романтични песни, поднесени от световно известни изпълнители рамо до рамо с икона като Анреа Бочели.  Ще ви даде и възможността да чуете размислите на Андреа Бочели за любовта и романтиката в едно ексклузивно интервю, което не можете да видите другаде."

 

 

Чети и: Импровизации с вкус на слънце и джаз от юга

 

 

Новият албум на Андреа Бочели „Passione“ излиза на 29 януари. Той е една изключителна колекция от средиземноморски любовни песни и включва дуети със световно известни изпълнители, като Jennifer Lopez, Nelly Furtado и незабравимата Edith Piaf. Продуцент на албума е David Foster,  който също така продуцира излезлия през 2006 Amore, с повече от 4.2 милиона продадени копия.

 

 


Xаресайте или споделете новината ако Ви е допаднала: 

Още Шоу