Концертът на Клас се мести в нова зала

 

Уейв легендата се завръща с концерт в Интер Експо Център на 19 април 2013

 

 

Loud Concerts има удоволствието да обяви, че дългоочакваният концерт на група Клас на 19 април 2013 г. ще се проведе в Зала 4 на Интер Експо Център, вместо в първоначално обявената зала Фестивална.

 

 

Поради провеждането на снимки на телевизионнo предaване, зала Фестивална ще бъде заета в продължение на четири месеца и няма да може да бъде използвана за концерти и други мероприятия през пролетта. В следствие на настъпилите промени, група КЛАС реши да премести събитието в Зала 4 на Интер Експо Център (булевард Цариградско шосе 147).

 

 

Както вече беше обавено, на 19 април 2013 г. българската ню уейв легенда КЛАС ще се събере за първия си самостоятелен концерт след 19 годишна пауза. Това ще е и първата официална изява на живо след музикалните събития, посветени на Димитър Воев "Улица Нов живот", които се проведоха в София през месец Октомври миналата година.

 

 

На 19 април група Клас ще изнесе едно незабравимо шоу, изпълнено със зрелищнa мултимедия и ефекти. Групата ще изпълни най-големите си хитове като “Река си ти”, “Чай”, “Госпожа Емилия” и др. от трите си издадени албума, както и няколко песни от новия си албум, който предстои да излезе до края на годината.

 

 

"В процеса на работа започнахме да установяваме, че все повече хора се чудят дали някога отново ще ни видят на сцената. И най-сетне дойде един удобен повод да го направим" – казва Иван Градинаров, един от създателите на бандата.

 

 

Дългогодишната пауза, група Клас обяснява със стремеж към качеството на музикалния продукт, който предлагат на аудиторията.

 

 

Само след броени седмици  ще можем да се уверим в качеството на новите песни, когато групата ще издаде и новия си сингъл, чието име и премиерна дата засега ще останат тайна!

 

 

Чети и: AYO с концерт в София

 

 

Xаресайте или споделете новината ако Ви е допаднала: 

Още Шоу