Chris Norman ще свири с "Ку-ку бенд"

 

Рок звездата ще долети от Малага

 

 

Легендата на Smоkie, Chris Norman ще гостува в „Шоуто на Слави“ и ще свири с „Ку-Ку бенд“ на живо в студиото на 12 февруари. Рок звездата ще doлети от Малага, където в момента записва своите нови сингли и кавъри на някои от вечните си песни като „Midnight Lady“, „I’ll Meet You At Midnight” и „Living Next Door To Alice”. Той идва при Слави, за да разкаже за интригуващия път на славата и каква е рецептата да бъде вече 40 десетилетия на сцената.

 

 

Chris Norman носи емоциите от музиката на едни от доайените на 70-те, 80-те и 90-те. От 1986 започва своята солова кариера, която го издига до първите места в музикалните класации. Издава няколко албума.

 

 

Единият от тях - „Close up”, представя двучасово удоволствие от акустичното звучене на най-известните песни на Chris в съпровод на класическа китара. Последният завършен проект на легендарния изпълнител е албумът “Time Traveller”, чиято идея е да компилира песни от различните периоди на рок музиката от последните 40 десетилетия. Концертите на соло певецът се превръщат в легенда, особено след концерта му във Виена през 2005, когато публиката наброява 50 000 души.

 

 

Чети и: Оратница, Кипри и Kottarashky – горещи ритми през февруари

 

 

Chris Norman пристига в България на 12 февруари, за да разкрие подробности от изключителната си дългогодишна музикална кариера и да подготви публиката за концерта, който предстои на 22 март, от 20 часа в зала 1 на НДК, София. Освен това легендарният изпълнител ще изнесе и пресконференция, в която да обяви още един свой концерт в България.

 

 

Xаресайте или споделете новината ако Ви е допаднала: 

Още Шоу