Helloween обявяват конкурс за костюм

Снимки: Loud Concerts

 

Титаните забиват в "Арена Армеец" на 15 март

 

 

Както вече знаете, хеви метъл легендите Helloween и Gamma Ray ще връхлетят София на 15 март 2013.

 

 

Заедно с метъл титаните, на сцената на “Арена Армеец” ще се качи и младата бразилска банда Shadowside, които съпровождат бандите по време на цялото турне Hellish Rock Part II.

 

 

Създадени през 2001 година, с три албума зад гърба си и концерти в над 20 държави, Shadowside са считани за едни от водещите групи в бразилската рок и метъл сцена. Скоро след като групата, ръководена от харизматичната Dani Molden, започва да свири на живо, добива голяма популярност и предложенията за съвместни турнета с имена като W.A.S.P., Helloween и Iron Maiden не закъсняват. Shadowside са носители и на награда за най-добър Метъл албум в 11th Annual Independent Music Awards. В предишните години наградата е печелена от групи като Lacuna Coil, God Forbid и All that Remains.

 

 

 

 

Друго интересно допълнение към дългоочакваното турне, което започва на 28 февруари, е и конкурсът за най-добър костюм, който обявиха наскоро от щаба на Helloween. За да се превърне всеки концерт в едно незабравимо “Helloween-Party from Hell”, групите ще имат нужда от креативността и фантазията на феновете си.

 

 

Чети и: Вечер на Тодор Колев

 

 

След успеха на двойниците на Dr. Stein по време на турнето “7 Sinners”, сега е време цели зали да се преобразят. Двете групи призовават феновете си да се маскират се като Dr. Stein, Keeper, Mrs. God, като новите Войници-тикви или като каквото им хрумне, стига да е свързано с Helloween. По този начин концертите им ще се превурнат в истински хеви метъл карнавали.

 

 

Най-лудите и добри костюми ще спечелят и страхотни награди от щанда за мърчандайз, както и вечно място в легендарния “Hall of Hell” в сайта на групата.

 

 

Така че, разровете се из гардеробите си или опустошете магазините за костюми и покажете какво можете на 15 март в Арена Армеец!

 

 

Xаресайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Шоу