GoWeek ще разкъртят сцената на Studio 5

 

Момчетата обещават само авторска музика

 

 

Як алтернативен рок ще слушаме на 28-ми февруари (четвъртък). Момчетата от GoWeek ще забият на сцената на Studio 5 с авторска музика.

 

 

Групата е основана през 2009 г. от приятелите от детинство Дау – вокал и бас, Венко – барабани и Георги – китара. Малко по-късно към тях се присъединява и Ники – пиано, който освен това учи и компютърно музициране и тонрежисура.

 

 

Момчетата се занимават с музика от училище, когато и се събират да свирят заедно. Всички имат музикално образование от частни школи, а двама от тях са приети в Националната музикална академия „Проф. Панчо Владигеров”, но я напускат след първата година по собствено желание. Четиримата са единодушни, че музиката е техният живот – „Всичко, което човек вижда, чувства, чува и мисли всъщност са вълни с определена честота. Това е животът – красива безкрайна музика”, казват те.

 

 

Всъщност GoWeek са една от първите групи, които правят записи в студиата La Villa.В последствие решават да се присъединят и към лейбъла Dazibao Publishing.

 

 

Няколко години талантите работят неуморно да се усъвършенстват, да открият себе си като музиканти и като банда. Участват в няколко състезания и различни изяви. Големият им пробив обаче идва през 2012г., когато песента им “The way you see the world” достига финала на българската Евровизия и е класирана на трето място в billboard-bg.com. В момента групата работи усилено с екипа на Dazibao по дебютния си албум.

 

 

 

 

 

Изкефете се на макс с GoWeek и техния Alternative Rock! Всичко, което е необходимо да направите е да си запазите 22-рия час на 28. Февруари (четвъртък), на следните телефони: 02 / 963 12 54 или 0887 934 335.

 

 

Чети и: Helloween обявяват конкурс за костюм

 

 

Xаресайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Шоу