Акустичен R&B трибют на ABBA

 

Зашеметяващ VJ сет ще поддържа ритъма на 80-те в събота вечер

 

 

Първият по рода си акустичен трибют- проект у нас ще преобрази Studio 5 в диско клуб от 80-те. ABBA R&B Acoustic Tribute се качват на сцената на клуба на 2 март (събота) от 22.30 и включват машината на времето.

 

 

Бандата в лицето на едни от най-добрите музиканти в България: Мирослав Иванов (китара), Радослав Славчев (бас), Росен Ватев (ударни), Росен Кукошаров (вокали) ще ни върне 30 години назад във времето в онова диско, което кара и най-неумелите танцьори  да се разкършат и запеят емблематичните песни на великите шведи.

 

 

ABBA R’N’B Acoustic Tribute ще изненадат почитателите на едноименната банда с оригинални аранжименти в R&B стил на класиките Dancing Queen, Chiquitita, SOS, Voulez Vous  и много други, един изцяло различен авторски прочит на музиката на легендарната формация.

 

 

Чети и: ABBA преиздават култовия албум „АBBA”

 

 

Но това не е всичко! 2-ри март ще започне и завърши с яко VJ парти, защото Sparto сяда зад пулта. Той е подготвил зашеметяващ видео микс от най-големите хитове на ABBA и други емблематични парчета в духа на 80-те -  Boney M, CC Catch, B Gees, Eruption и др.

 

 

Xаресайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Шоу