DelPadre стартират национално турне

 

9 града посрещат слънчевата музика на посланиците на фламенкото у нас

 

 

Едва дочакали първите знаци на идващата пролет, DelPadre се отправят на национално турне. Концертната обиколка е в подкрепа на издадения наскоро дебютен албум на групата - "Rubi" и включва 9 града.

 

 

Стартът на турнето ще бъде даден на 14 март в клуб "Jam", Стара Загора, a финалът - в клуб "Splash", Свищов, на 13 април. Концертът на DelPadre в Кюстендил на 5-ти април ще бъде акцент в програмата на 17-тото издание на международния конкурс за класическа китара "Акад. Марин Големинов".

 

 

Билети за концертите на DelPadre ще се продават на място в клубовете в деня на събитието. За концерта в Sofia Live Club  на 23 март се разпространяват билети и на предварителна продажба, в мрежата на Eventim.bg.

 

 

 

За онези, които искат да се наслаждават на изпълненията на DelPadre не само на концерт, а и на запис, групата е подготвила ограничено количество дискове с албума "Rubi", които ще се продават след концертите. За някои от градовете в турнето на DelPadre това е единственият шанс за феновете да се сдобият с диска - една продукция на световно ниво, в чието създаване участват общо 20 музиканти от различни точки на планетата - Австрия, Коста Рика, Колумбия, Италия, Куба, Унгария, Германия, Испания... и разбира се, България.

 

 

Три месеца след излизането на дебюта на DelPadre, отзивите са повече от положителни, а хитове като едноименния сингъл "Rubi" и фламенко версията на "Облаче ле, бяло" продължават да предизвикват интереса на почитателите на добрата музика.

 

 

 

 

За предстоящата концертна обиколка, DelPadre са в състав: Христо Коликов-Кристо, Симеон Иванов, Цветан Андреев и Алекс Нушев.

 

 

Ето и програмата на пролетното турне на DelPadre по градове:

 

 

14.03. - Стара Загора, клуб Jam, начало 22:00ч.

 

15.03. - Велико Търново, клуб Melon, начало 22:00ч.

 

16.03. - Варна, клуб Tsunami, начало 22:00ч.

 

21.03. - Бургас, Бар Без Име, начало 22:00ч.

 

22.03. - Пловдив, клуб Stage 51, начало 22:00ч.

 

23.03. - София, Sofia Live Club, начало 22:00ч.

 

05.04. - Кюстендил, открита сцена, начало 20:00ч.

 

12.04. - Русе, Max Club, начало 22:00ч.

 

13.04. - Свищов, клуб Splash, начало 22:00ч.

 

 

Чети и: Торнадо с нова песен и благотворителен концерт

 

 

Xаресайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Шоу