Мария Илиева триумфира в "Олимпия"

 

След френската столица изпълнителката ще огласи Лисабон

 

 

Мария Илиева се завърна от Париж, където беше специален гост на трите концерта на Тони Карейра в зала "Олимпия", част от световното му турне. Още с първото си появяване на легендарната сцена, българката изправи френската публика на крака.
В три поредни вечери двамата артисти представиха пред препълнената зала дуета си "O Primeiro Grande Amor" (Първата голяма любов), който записаха в края на миналата година по покана на португалската мегазвезда.

 

 

Дуетът на Мария Илиева и Тони Карейра остави публиката в "Олимпия" без дъх. В кулминацията на всеки концерт португалецът канеше българката на сцената, без да крие възхищението от таланта и красотата ѝ.

 

 

"Олимпия, за мен е чест да съм тук с вас!", бяха думите на Мария при излизането ѝ на сцената по време на първия концерт. "Усещането да пея в тази зала с артист като Тони е неповторимо", сподели певицата. "Публиката е невероятна, те обожават Тони и го показват по най-емоционалния начин. Щастлива съм и съм изключително  благодарна".

 

 

Снимка: Antonio Gamito

 

 

След Париж, Мария Илиева ще бъде гост на двата концерта на Тони Карейра в най-голямата закрита зала в Лисабон, Португалия  –  "Арена Атлантико", с капацитет 20,000 души.

 

 

Тони Карейра е сред най-големите имена на латино музиката. С настоящето си турне той представя новия си албум, записан с Лондонския симфоничен оркестър, и отбелязва 25 години на сцената.

 

 

Чети и: Rihanna стартира турнето "Diamonds"

 

 

Тони и Мария се запознават през август миналата година на фестивала Top of The Top в Полша, където двамата бяха поканени да представят Португалия и България. След изпълнението на българската поп кралица, Тони ѝ предлага да запишат дует за предстоящия му албум, оркестриран от Лондонския симфоничен оркестър.

 

 

Xаресайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Шоу