Започват вокланите двубои в "Гласът на България"

 

Само 7 секунди спасяват глас

 

Тази вечер от 20:30 часа сцената на "Гласът на България" ще се превърне в ринг, на който ще започнат вокалните двубои в шоуто. Преслава, Вики, Данчо Караджов и Миро ще се срещнат с вече сформираните си отбори и ще ги разделят на по 8 двойки, всяка от които ще трябва да впечатли треньорите вече не само с глас, но и с атрактивно сценично поведение.

 

 

Преди да се изправят един срещу друг на ринга участниците ще преминават през специална вокална подготовка. За целта, като помощник-треньори в шоуто влизат един от най-добрите вокални педагози у нас - Аделина Колева и преподавателят в Музикалната академия Владимир Димов. Те, заедно с треньорите и музикалния продуцент на "Гласът на България" Евгени Димитров – Маестрото, ще обучават и ще дават ценни съвети на участниците за това как да изпълнят най-добре песните си и да бъдат истински бойци на ринга.

 

 

 

 

"Готови ли сте за битка?" –така водещият Мартен Роберто ще предизвика началото на двубоите. Кои ще бъдат първите двойки, който ще се изправят на ринга във вокална схватка за оставане в шоуто? Кой участник ще накара Данчо Караджов да целуне ръката на Вики и защо Миро обявява изпълнителите от първия двубой в отбора на Преслава за дует "Каризма" в попфолка? - Всичко това ще разберете от 20:30 часа в "Гласът на България" по bTV.

 

 

Чети и: Joop Junior и Sam Paganini за първи път на Future Heroes

 

 

Xаресайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Шоу