Филип Аврамов представя моноспектакъла "Бог Рок"

 

"Музиката е речта на Бог…Бог-Рок"

 

 

Нека бъде музика! Така накратко може да се обобщи лайт мотивът в един нетрадиционен one-man спектакъл на актьора и талант на MediaPro Entertainment Филип Аврамов.

 

 

Малко известен факт е, че освен талантлив актьор, Филип е и също толкова добър музикант и певец. Комбинацията от дарбите му в рими и ритми, ще видим в "Бог Рок"- музикално-театрален пърформънс, специално създаден за бар.Затова и премиерата му е в клуб "Студио 5" на 25 март от 19.00 часа.

 

 

 

 

А когато говорим за качествено забавление, задължителното условие е приятелската компания. Затова и в "Бог Рок" са замесени тримата Bushmills Brothers - Филип Аврамов, Дани Рашев и Петър Калчев. Театърът е мястото, на което се срещат за първи път и общата им мечта, която сега ще осъществят е тяхно съвместно представление. Ролите са разпределени по братски – Филип в ролята на актьор и певец, Дани - автор на текста, а Петър е режисьорът.

 

 

"За мен този спектакъл е едно върховно изживяване. Впуснах се в него, защото главното действащо лице ще бъде музиката.   А тя не се съобразява с пол, раса, политика и интереси и няма езикови ограничения. Музиката е речта на Бог…Бог-Рок" – сподели вълнението си от предстоящата премиера Филип Аврамов.

 

 

Чети и: Започват вокланите двубои в "Гласът на България"

 

 

В едночасовия музикален коктейл, в който той ще изпее едни от любимите си песни, основните съставки са много рок, по-малко блус и достатъчно чувство за хумор. Музикалната разходка започва някъде през 60-те и приключва в наши дни, като преминава от Muddy Waters, през John Lee Hooker до Whitesnake, Metallica и AC/DC.

 

 

Xаресайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Шоу