Stars Of The Magic за първи път в България

 

Уникално магично шоу

 

 

На 4 април 2013 г. от 19 часа публиката в зала 3 на НДК ще бъде омагьосана от невероятния спектакъл Stars of the Magic по идея на известния маг Боби Шоу и Шехерезада –  маг на годината 2012.

 

 

"Stars of the Magic" e грандиозен магичен спектакъл, който се реализира за първи път в България със специалното участие на мега звезди на магичното изкуство и гости от чужбина. В него зрителите ще имат възможността за пръв път да видят най-новите постижения в областта на модерната магия както и участието на млади изпълнители с особени и доказани умения в сферата на илюзионното изкуство.

 

 

 

 

"Stars of the Magic" поставя началото на поредица от спектакли в Европа и Азия, които ще представят изключително високото ниво на българската магия по света. Към шоуто ще се включват изявени звезди в областта на магичното изкуство от всяка страна домакин.

 

 

Целта на проекта "Stars of the Magic" е да се представи българската и европейската магия в обединен спектакъл, който ще събере на магичната сцена невиждани до този момент трикове и илюзии в това велико и древно изкуство.

 

 

Те ще бъдат демонстрирани от най-добрите илюзионисти на България и Европа, като прословутият Астор, Боби Шоу и Шехерезада – в живота баща и дъщеря, Mr. Gogo – един от малкото хора, който практикува ментализъм (жанр в илюзионното изкуство свързан с четене на мисли и свръхестествени неща), Грифони – председател на сръбския клуб на илюзионистите, Паоло – специален гост от Италия, Весо Шоу – комична магия и др.

 

 

В спектакъла ще бъдат представени всички жанрове на магичното изкуство (фокуси, илюзии, манипулации, ментална магия, close up). Stars of the Magic се организира с любезната подкрепа на съюза на илюзионистите в България.

 

 

Примиерата на спектакъла бележи и двоен юбилей на вечно младия маг и актьор Боби Шоу - неговата 50 годишнина и 30 години на професионалната сцена на илюзионното изкуство.

 

 


Чети и: Филип Аврамов представя моноспектакъла "Бог Рок"

 

 

Xаресайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Шоу