Зуека и Рачков обръснаха главите си за шоуто

 

Албена Михова победи във втория лайф на "Като две капки вода"

 

 

Тоталният хит на вечерта във втория лайф на "Като две капки вода" беше специалното изпълнение на водещите Зуека и Рачков. Като истински професионалисти те се сбогуваха и с косите си, за да изиграят перфектно дуета Right Said Fred. Зрителите на Нова ТВ станаха свидетели как фризьорите обръснаха косите им, а Зуека и Рачков изпълниха перфектно хита "I’m Too Sexy".

 

 

С максимален брой точки от журито и своите колеги Албена Михова спечели втория лайф в "Като две капки вода". Преобразяването й като вокалистката на M People буквално фрапира всички. От блондинка Албена се превърна в чернокожата дива, а подготовката за образа й отне 5 часа, в които й бяха добавени устни, силиконови подплънки в лицето, черна коса и черна кожа.

 

 

Освен с визията си, Албена успя и да „пренесе” журито в епохата на тоталния хит от 93-та "Moving On Up". Актрисата дари своите 1000 лв. на баскетболния в който играе синът ѝ. На 27 март от 20.00 часа зрителите на Нова ТВ ще видят за първи път как жена ще трябва да изиграе мъж и то не кого да е, а самия Браян Адамс. В неговата кожа ще трябва да влезе Албена Михова.

 

 

Освен Албена, още двама чернокожи музикални знаменистости изпяха своите хитове на сцената на "Като две капки вода". Рей Чарлз оживя с "Hit The Road Jack" на Алекс Кожухаров, а Рафи отново влезе в ролята на "лошото момче" с "Fly Away" на Лени Кравиц.

 

 

 

 

Въпреки притесненията за вокалните си възможности и трудната задача да изпълни "Someone Like You" на певицата с феноменални вокални възможности Адел, Диана Любенова накара Хилда Казасян да настръхне. Емоциите завладяха всички, а Диана призна, че по време на изпълнението си е мислила за дъщеря си София, за да се превъплъти в образа.

 

 

Освен със световни хитове, във втория лайф чухме и две емблематични български песни – "Боса по асфалта" на Роси Кирилова в изпълнение на Мария Игнатова, както и Милица, която се представи с "На инат" на Поли Генова. И двете задачи бяха много далечни по темперамент на двете актриси. Мария се постара да ограничи енергията си, за да влезе в образ, а Милица "превъзпита" своя джаз глас в рок звучене. "Млади гневни и усмихнати хора" пък беше мотото, по което чаровната актриса успя да предаде енергията на Поли Генова.

 

 

Фаворитът на зрителите – Гъмов - ще се изправи пред хит на Таркан, Рафи – Maroon 5, Стефан Рядков, който остана на дъното на класацията засега, ще се подготви за Фреди Меркюри, Алекс – Васил Найденов, Диана ще бъде Мария Нейкова, Милица – Дженифър Лопез, а Мария Игнатова – дуета Аква. Дали ще изпее дамската или мъжка част, остава да разберем в сряда.

 

 

Чети и: Pink прекъсна концерт заради ревящо дете

 

 

Кой ще бъде вторият гост след Краля на рока Елвис Пресли – в ролята Пейо от "Имаш поща", ще видим на 27 март от 20.00 часа. От шоуто подсказват само, че неговот изпълнение ще взриви с енергия залата на "Като две капки вода".

 

 

 

Xаресайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Шоу