The Magician идва в София за вълшебно парти

 

Магьосникът ще представи своето шоу на 13 април

 

 

Забравете за хлапето Хари Потър, Гандалф или Мерилин и се пригответе за нова глава в света на магията. Очаквайте трикове и вълшебства, излизащи изпод гъвкавите пръсти и остър ум на един модерен музикален магьосник. Като с магическа пръчица онлайн платформата DJbook с подкрепата на водка №1 в света - Smirnoff ще доведе в клуб Blender на 13 април автора на един от най-известните ремикси през последната година на парчето "I Follow Rivers" на Lykke Li - The Magician.

 

 

Обгърнат в мистерия и познат под много имена, свръхчовешките сили на The Magician изтреляха ремикса му над 35 милионната бариера гледания в YouTube. Няма музикален фен, който поне веднъж да не си е припявал „ай, ай фолоу, ай фолоу ю“ и да не изпадал в екстаз под звуците на белгийския чародей:

 

 

 

 

Навсякъде, където отива The Magician, се появява музика във въздуха, така както на всяко парти, на което присъства водка Smirnoff, нощта оживява. Хората попадат под заклинанията му и танцуват все едно няма утре, изгубени в лилава мъгла и ята от бели гълъби. Той кара феновете си да плават през диско рая на вълшебно килимче. Зад омагьосващите му зелени очи се крие много знание за миналото и бъдещето на музиката. Той променя формата си за минута и се появява на места по целия свят. В един миг разпръсква космически прах над Ибиса, а в следващия се материализира насред бляскав нощен клуб в Москва.

 

 

Бивша половинка на ню-диско дуото Aeroplane, The Magician дължи голяма част на славата си благодарение и на своите Magic Tapes – микс серии, които се превърнаха в един от основните извори за най-новите открития от ню-диско сцената.

 

 

Присъствието на изключителния артист е естествено продължение на платформата Smirnoff Midnight Circus. С нея през последните шест месеца българските посланици на глобалната марка водка правят нощта изключителна за хиляди парти-фенове из цяла България.

 

 

The Magician крие повече от един трик в ръкава си и ще покаже магията си на 13 април.

 

 

Чети и: Зуека и Рачков обръснаха главите си за шоуто

 

 

Xаресайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Шоу