Мария Илиева пя пред 20 хиляди в Лисабон

 

В португалската столица беше поредната спирка от световното турне на Тони Карейра

 

 

Мария Илиева е в Лисабон, където е специален гост на двата концерта от световното турне на Тони Карейра в „Арена Атлантико”. В петък (22.03.) и събота (23.03.) българската поп кралица и португалската мегазвезда представят пред 20-хилядната публика дуетната си песен "O Primeiro Grande Amor" (първата голяма любов).

 

 

Арена Атлантико е най-голямата закрита зала в Португалия с капацитет 20,000 души и е задължителна спирка в турнетата на най-големите световни звезди. Мария Илиева е първият български изпълнител, канен не само в тази сцена, но и в Португалия. Билетите за първия концерт на Тони Карейра там се разпродават за броени дни, след което той обявява и втора дата, за която залата също се изкупува мигновено.

 

 

 

 

След първия концерт отзивите за българската певица са повече от забележителни. Мария Илиева спечели сърцата на публиката освен с безспорния си талант и ослепителна визия, и с изненадата, която им поднесе. На брилянтен португалски език певицата поздрави гостите в арена Атлантико и сподели огромното си щастие да бъде на сцената до Тони.

 

 

Чети и: The Magician идва в София за вълшебно парти

 

 

С настоящето си турне Тони Карейра отбелязва 25 години на сцената. Дуетната им песен "O Primeiro Grande Amor" е записана в края на миналата година. Тони се запознава с Мария Илиева през август миналата година на фестивала Top of The Top в Полша. Впечатлен от таланта й, португалецът предлага на българката да запишат дует за албума му "Essencial", включващ най-големите хитове в кариерата му, и оркестриран от Лондонския симфоничен оркестър.

 

 

Xаресайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Шоу