"Джанго Зе" - отнови всички заедно

 

Музикантите свирили в групата излизат заедно на сцената нс Studio 5

 

 

Автентичният и винаги изненадващ музикант Мирослав Морски ще бъде в центъра на най-купонджиския концерт. Любимият на всички певец и китарист на групата "Джанго Зе" събира на една сцена всички музиканти, които са влизали в нейния състав през годините. Концертът ще бъде в Studio 5 на 28 март от 22:00 часа и ще ни преведе през различните етапи на групата - от най-ранните хитове като "Грешка" и "Луди жаби", през непознатия за нас лондонски период на Морски - чак до последните му песни като "Два лимона" и "Двама".

 

 

Интересното е, че на българска сцена групата "Джанго Зе" може да бъде видяна в два състава. Този, в който са записани някогашните хитове на групата влизат Миро Морски, Мирослав Данов (бас) и Георги Варамезов (барабани), и този, в чиято компания през последните години виждахме усмихнатия синеок певец – Иво Николов (бас), Пламен Пеев (барабани) и Галин Горски (акордеон). Вторият състав на "Джанго Зе" прави и най-новите им песни, които ни радват по клубните им участия.

 

 

Чети и: Пътуване с джаз и мечти - Singin 'n' Swingin’

 

 

И така, какво ни очаква на 28 март? Миро Mорски ще качи на сцената всички музиканти, свирили и свирещи в групата "Джанго Зе" плюс певица, плюс майстор на кларинет и саксофон, плюс два комплекта барабани, плюс много "луди жаби"... купонът е гарантиран, така че не закъснявайте!

 

 

Xаресайте или споделете новината ако Ви е допаднала:  

Още Шоу