Яна Маринова ще води "Гласът на България"

 

Актрисата ще си партнира с Мартен Роберто по време на концертите на живо

 

 

От днес най-позитивният музикален формат "Гласът на България" може да се похвали с втори водещ в лицето на атрактивната и обичана българска актриса Яна Маринова. Нейният изключително характерен и разпознаваем глас ще се присъедини към този на Мартен Роберто в търсеното на онзи кандидат, който с много талант и силна психика ще заслужи мечтаната титла.

 

 

Вече няколко пъти треньорите в шоуто, описват участниците, които продължават напред като "бойци". С появата на Яна Маринова към музикалната сцена на "Гласът на България" ще се присъедини още един истински боец, защото близките и приятелите й много често я наричат именно така.

 

 

 

 

"Аз съм подчинена на музиката. На онази, която докосва сърцето и го кара да закипи. Щастлива съм, че ще имам възможността да общувам и да улавям първите и най-истински емоции на участниците в шоуто, защото се възхищавам на всички изпълнители, чиито песни могат да те накарат да мечтаеш или пък да те хванат за гърлото и да те оставят без дъх" – споделя Яна за новото предизвикателство, което й предстои.

 

 

Концертите на живо в "Гласът на България" ще започнат след края на вокалните двубои, а кои от участниците ще оцелеят в битките тази вечер, можете да видите в "Гласът на България" от 20:30 по bTV.

 

 

Чети и: "Джанго Зе" - отнови всички заедно

 

 

Xаресайте или споделете новината ако Ви е допаднала:  

Още Шоу