Olly Murs на живо този петък

 

Едно шоу от лондонската О2 Arena

 

 

Дългоочакваният концерт на нашумялата британска звезда Оли Мърс, който ще се състои този петък (29 март) в лондонската O2 Arena, ще се излъчва на живо във фейсбук в HD качество. Онлайн излъчването от напълно разпродадената арена ще бъде достъпно на адрес: www.facebook.com/ollymurs. Феновете ще могат да гледат любимеца си от всяка точка по света срещу символичната цена от £3.19 за билет.

 

 

Настоящото турне Headline Arena Tour на Оли Мърс във Великобритания, което стартира на 26 февруари от Ню Касъл включва 28 концерта, повече от 240 хиляди продадени билета и ще завърши на 04 април в Белфаст. Предстощият концерт в петък ще включва песни от новия албум на Оли "Right Place Right Time', който вече е с двойно платинен статус и хитове от предишните проекти на талантливия британец.

 

 

На 26 ноември 2012 г. Оли Мърс издаде третия си студиен прект “Right Place Right Time” (Вирджиния Ркеръдс/Sony Music), който дебютира на #1 място в британския чарт и се превърна във втория най-бързо продаващ се албум за 2012-та година на Острова.

 

 

 

 

Чети и: Яна Маринова ще води "Гласът на България"

 

 

Xаресайте или споделете новината ако Ви е допаднала:  

Още Шоу