Tube Hedzzz представят Back To The Bluezzz

 

Дни преди излизането на дебютния си албум групата е готова и с клипа към втория си сингъл "Аз и ти"

 

 

На 29 март в клуб Petnoto (Пловдив) и на 31 март в Backstage София най-горещата млада българска рок банда – Tube Hedzzz ще представи първия си албум Back To The Bluezzz.

 

 

На концерта в София заедно с Ангел Дюлгеров (китарa, вокал), Веселин Веселинов-Еко (бас) и Росен Ватев (барабани) ще излязат и специалните гости в студийния им дебют - Любо Киров, Васко Кръпката, Росен и Милен Кукошарови и Атанас Дюлгеров.

 

 

Back To The Bluezzz¨¨ е съвременен рок албум, съдържащ 14 парчета по музика и текстове на Ангел Дюлгеров и аранжименти на Tube Hedzzz.

 

 

Пилотният сингъл от албума е I Am Not Afraid¨¨, последвана преди седмица от парчето Аз и ти¨¨ - първа песен на български език, съчетаваща типичните за триото сурови китари и запомняща се мелодия. От днес вече е факт и видеото към "Аз и ти" - дело на режисьора Адрияна Янкулова и оператора Лора Мушева.

 

 

 

 

"Идеята на клипа беше групата да се появим в три от основните музикални десетилетия на 20 век -  50-те, 70-те и 90-те. Това са най-емблематичните години за рокендрола, които са повлияли и на нашата музика." - разказват Tube Hedzzz и разкриват, че сами са се включили в подготовката на декора и реквизита със специфични музикални инструменти.

 

 

Чети и: Професор Кирил Стефанов стана на 80. Отбелязва празника с концерт

 

 

Стилистката Джули Лепоева пък е осигурила всевъзможни чарлстони, шарени хипарски ризи, перуки и други цветни атрибути, за да се получи видеото максимално вярно на времето и забавно за зрителите.

 

 

Xаресайте или споделете новината ако Ви е допаднала:  

Още Шоу