Последни вокални двубои в "Гласът на България"

 

Понеделник от 20.30 часа по bTV

 

 

"Те са гладиатори, а сцената е тяхната арена!" -  така, водещият Мартен Роберто ще даде старт на последните вокални двубои в „Гласът на България“. На 1-ви април, понеделник, от 20:30 ч. по bTV, не на шега зрителите ще разберат кои таланти ще заемат последните места по пътя към концертите на живо.

 

 

Битките ще бъдат безмилостни, а разнообразието от музикални жанрове ще премине от рокендрол класика, през красотата на българския фолклор до някои от неостаряващите световни поп парчета.

 

 

 

 

Кои от талантите ще поемат по пътя към къщи и кои категорично ще завяват, че са родени за голямата музикална сцена? Дали дамата на Миро ще се пребори с конкуренцията и защо Преслава ще се опита да се превъплати в ролята на "лошата учителка"?

 

 

След епизодa с последните музикални двубои в "Гласът на България", всеки треньор ще има по 10 участника своя отбор. По правилата на шоуто обаче, на живите концерти те трябва да бъдат по 8. Какво ще последва в шоуто във вторник и как някои от участниците ще трябва да се борят до последно за оставане в "Гласът на България" ще разберем на 2-ри април от 20:30 ч. по bTV.

 

 

Чети и: Валери Божинов влезе в "Къртицата"

 

 

Xаресайте или споделете новината ако Ви е допаднала:  

Още Шоу