DJ Diass представи албума "Welcome to Bulgaria"

 

Шоуто продължи близо 7 часа

 

 

DJ Diass развя българския трибагреник един час след полунощ в неделя по време на промоцията на втория си музикален албум "Welcome to Bulgaria". Близо 1000 почитатели на хаус, електро и денс музиката наблюдаваха шоуто - смесица от музика, вокални изпълнения и сетове на най-добрите родни и чужди ди джеи.

 

 

100 KW мощен звук и светлинно шоу промениха напълно визията на Рейнбоу плаза. Близо седем часа продължи шоуто, а 12 музикални гости забавляваха публиката.

 

 

Гостите и публиката се забавляваха със сетовете на DJ Стивън и DJ Ясен Петров от Метрополис, DJ Джорджо Би, DJ D-Trax. Сензацията на световната ди джей сцена DJ Peter Brown от Испания и DJ Gav Fraser от Англия поздравиха българския си колега и споделиха, че неговата новаторска работа и добрият подбор на дамски вокали за песните са гаранция, че песните му ще преминат извън границите на България.

 

 

 

 

В промоцията на DJ Diass внесоха колорит със своите изпълнения Маги Джанаварова, Веси Бонева, Donna, Силвия Трифонова и Diva. На сцената танцуваха и момичетата от балет "Вега", "Нова" и "Екстраваганца".

 

 

Идеята ди джея е да създаде българска атмосфера на своите сетове, като умело съчетава модерните звуци с фолклорни мотиви, за да "покани" публиката към българската музика, традиции и култура. Дискът съдържа 13 песни, на които DJ Diass е автор на музиката, част от текстовете и на аранжиментите. Продуцент на диска и на DJ Diass е музикалният лейбъл DJ Юнивърс.

 

 

Чети и: Последни вокални двубои в "Гласът на България"

 

 

Xаресайте или споделете новината ако Ви е допаднала:  

Още Шоу