Пуснаха VIP билети за Carl Cox

 

4 титанични часа в Арена Армеец

 

 

На 19 април в най-голямата закрита зала на Балканския полуостров – Арена Армеец - се завръща любимецът на българската публика – Carl Cox.

 

 

Metropolis и почитателите му в България отдавна очакват с нетърпение място, време и парти, които да отговарят на мащабите на музиката, енергията и потенциала за грандиозни събития на техно титана! Тази пролет пресечната точка е налице и най-доброто тепърва предстои!

 

 

Освен обикновените билети, Metropolis вече пуснаха и специалната лимитирана серия VIP-билети за максимално близък контакт между хедлайнерите на събитието и най-запалените им фенове.

 

 

Пропуските на цена от 80 лева осигуряват достъп до специалната VIP-зона през отделен VIP-вход, а в цената влизат и 2 напитки.  VIP-зоната на партито ще включва множество удобства – специално обслужване, мека мебел, отделна звукова система и разбира се – парти атмосфера, в която усещането за огромна зала ще бъде трансформирано до обстановката на луксозен клуб.

 

 

Количеството VIP-пропуски е ограничено - до 200 броя, които могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim, клуб Mascara, кафе Memento и бар By the Way.

 

 

Затова пък абсолютно всички в залата ще могат да се насладят на списък от първокласни артисти зад пулта.

 

 

Вратите на Арена Армеец ще бъдат отворени в 21.00 часа, а в 22.00 партито ще открие сетът на Petar.

 

 

Между 22.00 и 23.00 настроението ще подгряват  Stein & ValEx, а след тях на сцената ще се качат  Jassen Petrov & DJ Doncho. Между 01.00 и 02.00 ще чуем устойчивия тандем в екипа на Metropolis - Miss Lidiya & DJ Smurf (Roboloco).

 

 

Carl Cox ще взриви Арен Армеец с 4-часов сет между 02.00 и 06.00 сутринта.

 

 

Партито ще приключи със сета на DJ Steven в ранните часове на следващата сутрин.

 

 

Събитието се осъществява с медийната подкрепа на tochka.bg.

 

 

Чети и: DJ Diass представи албума "Welcome to Bulgaria"

 

 

Xаресайте или споделете новината ако Ви е допаднала:  

Още Шоу