100 кила сваля Миглена

 

Валери Божинов в Базата, за да пази жена си

 

 

Притеснен от поведението на баскетболната звезда Денис Родман, Валери Божинов влезе в "Къртицата", за да защити любимата си Николета от нападките му. Присъствието на футболиста не притесни Денис Родман и той продължи с арогантното си отношение и към двамата. Божинов и Николета успяха да издържат на нападките, следвайки максимата "по-умният отстъпва".

 

 

Баскетболистът, който шокира цяла България с невъздържаното си поведение, продължи да се хвали със завоеванията си, като нееднократно изтъкна какъв добър любовник е и колко красавици въздишат по него.

 

 

 

 

За да разведри атмосферата в Базата, Азис реши да използва синтезатора, който Групата получи и посвири евъргрийн парчета. Ролята на пианист му пасна идеално, а музикалните му умения бяха оценени най-вече от Деян Неделчев- Икебаната и Любо, които изпиха сутрешното си кафе, аплодирайки го.

 

 

"Добър съм, но недооценен за съжаление", коментира шеговито изпълнението си Азис.

 

 

 

 

Първите сериозни любовни трепети в Базата са вече факт. Рап звездата 100 Кила и брюнетката Миглена се усамотиха в спалнята, където нескрито флиртуваха помежду си. Как и дали флиртът им ще прерасне в нещо по-сериозно предстои да разберем в епизода тази вечер от 20.00 часа.

 

 

Чети и: Пуснаха VIP билети за Carl Cox

 

 

Неочаквано за всички, Емануела разкри истинските си отношения с Азис. Оказа се, че двамата не се понасят и  за дане си личи играят театър за пред хората. Поп-фолк изпълнителите правят всичко възможно да поддържат приятелски отношения, като си разказват вицове и се смеят заедно.

 

 

"Ние с Азис не се понасяме, просто го играем. Много е лицемерен и не е истински. Може да ме обижда, колкото си иска", коментира пред други участници Емануела.

 

 

Къде се корени конфликтът между Емануела и Азис и дали изолацията им ще извади наяве скрития проблем между двамата?
За първи път тази вечер всички участници ще се изправят пред предизвикателство в „Нощта на Къртицата“. Първата им задача се казва "Гредата". Дали Групата ще се справи с тази задача и ще прибави в бюджета си 2500 лв., или ще изгуби, и тази сума ще отиде в сметката на Къртицата  ще стане ясно довечера.

 

 

Търси "Къртицата" от понеделник до събота от 20:00 часа по TV7.

 

 

Xаресайте или споделете новината ако Ви е допаднала:  

Още Шоу