Ще острижат ли Рут Колева и Деян Донков?

 

Двама нови влизат в "Къртицата"

 

 

Довечера зрителите ще имат възможност да определят първия заподозрян за саботьор в Групата. В началото на живото предаване ще бъде открита телефонна линия с номер 1744, на който зрителите ще могат да гласуват за най-подозирания от тях участник. Това от своя страна има дава и възможността да спечелят 5000 лв. Сумата ще отиде при един от гласувалите с sms, отговорил на въпроса „Кой е Къртицата?”.

 

 

Освен седмични награди, зрителите могат да си спечелят и бюджета, натрупан от Къртицата от провалените мисии на Групата. Ако в последния епизод на шоуто, повече от половината от зрителите са разкрили Къртицата, сумата по нейната сметка ще отиде в сметката на един от зрителите.

 

 

От началото на шоуто Групата подозира трима от своите членове за Къртицата. Това са Азис, Миглена и Михаил. Един от тях ще бъде и първият застрашен да напусне шоуто в четвъртък. Кой ще бъде неговият опонент ще решат зрителите със своите гласове по време на живото предаване тази вечер.

 

 

За да коментират заподозрените и отношенията в Базата, гости в студиото на Иван и Андрей ще бъдат Марта Вачкова, Ваня Щерева и Катето Евро, които ще анализират обичайните и необичайни заподозрени.

 

 

Отделно, двама нови участника ще влязат в КЪРТИЦАТА тази вечер. Кои са те и каква ще бъде тяхната роля в шоуто предстои да разберем до часове.

 

 

В поредното изпитание на "Къртицата" актьорът Деян Донков и певицата Рут Колева ще се наложи да загърбят суетата и да се изправят пред предизвикателството да отрежат косите си. Ще ги видим ли с бръснати глави или изпитанието, наречено „На косъм от победата”, ще бъде провалено в полза на Къртицата?

 

 

Чети и: 100 кила сваля Миглена

 

 

По време на живото предаване тази вечер ще стане ясно и кой е най-големият страх на Николета Лозанова. В мисията „Клетката” тя и останалите от Групата ще търсят ключове, за да се освободят от метална клетка, пълна с плъхове.

 

 

Търси "Къртицата" всеки ден от понеделник-събота, 20:00, TV7.

 

 

Xаресайте или споделете новината ако Ви е допаднала:  

Още Шоу