Кой ще е първата жертва на Къртицата?

 

Днес един от участниците ще се сбогува с Базата

 

 

Кого подозират Заселниците за ролята на саботьор ще стане ясно на емоционална церемония на живо от Базата тази вечер.

 

 

Всеки един от участниците ще се изправи очи в очи срещу своите конкуренти и ще "забие" копието на своите подозрения на специален ритуал в Пещерата. Вотът на зрителите вече определи като първи заподозрян за саботьор в Групата Жени Калканджиева.

 

 

Двамата заподозрени, излъчени от зрителите и Заселниците, ще се изправят един срещу друг на оспорван дуел, който ще провери тяхната наблюдателност, остър ум и детективски умения. Специален тест с десет въпроса, отнасящи се до самоличността на Къртицата, ще излъчи участника, който ще напусне Базата още в началото на битката за победата. Заселникът с повече верни отговори в теста ще получи наказание, но и втори шанс да се включи в борбата. Той или тя ще трябва да живее в изолация от външния свят една седмица, като компания ще му правят специалните обитатели на Базата – Марин и Ваня.

 

 

И докато битката за оставане в шоуто става все по-ожесточена, а Заселниците – все по-настроени един срещу друг, Къртицата е подготвила ново изпитание за един от тях. По време на живото предаване той ще получи първото си лично изкушение. Какво е то и ще успее ли да му устои?

 

 

Тази вечер, освен вездесъщите коментатори Ваня Щерева и Катето Евро, в живото студио на Иван и Андрей ще седне още кака Лара – водеща на новото предаването на NEWS7 „Още нещо”.

 

 

Търси "Къртицата" от понеделник до петък от 20.00 часа по TV7!

 

 

Чети и: Жени Калканджиева ли е Къртицата?

 

 

Xаресайте или споделете новината ако Ви е допаднала:  

Още Шоу