Милица впечатли продуцентите от Endemol

 

Хонорарът на Маги Халваджиян като жури отива за благотворителност

 

 

"Тя беше наистина като Адел. В определени моменти имах чувството дори, че пее самата тя". Това били думите, които Уил Кисдънк от холандската продуцентска компания Endemol казал на продуцента Маги Халваджиян вчера вечерта, след финала на "Като две капки вода". Шоуто се прави именно по лиценз на Endemol, които следят всичко в шоуто да се прави по международните стандарти.

 

 

В ролята на британската носителка на Грами влезе Милица Гладнишка – нейното музикално изпълнение "Rolling in The Deep" бе едно от най-силните досега в предаването и заслужено ѝ донесе дългоочаквана победа. Тя избра да дари своята награда от 1 000 лв. на приюта за бездомни кучета в Долни Богров. С победата си в първия лайф Милица подкрепи своето училище, а Албена успя да изпрати баскетболния отбор на сина си на спортен лагер и да подпомогне децата, болни от синдрома на Даун. От своя страна още преди началото на шоуто Маги Халваджиян пък реши да разпредели целия си хонорар като жури за благотворителност.

 

 

В четвъртия лайф още двама от участниците се разделиха с косата си. Маги Халваджиян обръсна брадата си, а Мария Игнатова се появи с гола глава за изпълнението си на Шиниъд О’Конър. Поп иконата от 80-те Шер изправи един срещу друг Алекс и Диана. Победител в директната битка стана Диана, а журито остави Алекс на последно място в класацията. Той обаче получи най-много гласове от своите колеги заради трудната задача да се превъплъти в ролята на жена – Рафи пръв му даде своите 5 точки за "своя най-голям кошмар" – женски образ. Оспорвана до последния момент беше битката за първото място – вотът на зрителите остави Рафи на второ място, но всички бяха единодушни, че изпълнението му е било на 100 % като това на 100 кила.

 

 

Чети и: Кой ще е първата жертва на Къртицата?

 

 

Гъмов остана без дъх на сцената заради Лу Бега и неговото "Mambo No 5", но едновременно с това сбъдна една своя мечта - да бъде облечен целият в бяло. Стефан се "върна обратно в играта" заради Тото Котуньо, а Любен Дилов шеговито допълни, че заради него се е върнал назад в 80-те, когато в България е имало Тото 1, Тото 2 и Тото Котуньо. Заради Албена пък в шоуто присъстваха два броя Тони Димитрова. Тя изпя песента „Ах, морето”, а самата бургазлийка също застана до нея на сцената, за да поздрави своя имитатор.

 

 

Задачите следващата седмица ще бъдат: Стефан – Рой Орбисън, Диана – Jessie J, Мария – Паша Христова, Алекс – Рики Мартин, Гъмов – Графа, Албена – Тина Търнър, Рафи – Mc Hammer, Милица – Стивън Тайлър.

 

 


Xаресайте или споделете новината ако Ви е допаднала:  

Още Шоу