Жеини Калакнджиева живее в изолация

След драматичен дуел срещу Михаил Кирков, мястото си обратно в приключенското риалити "Къртицата" извоюва Жени Калканджиева. Тя, обаче, не получи време да се порадва на успеха си, защото моментално беше изпратена в дома на ромското семейство, където ще прекара едноседмична изолация от останалите Заселници в Базата. Бившата миска ще трябва да се съобразява с правилата и реда на Валя и Марин.

 

 

Как реагира Жени на новината, че ще бъде отделена от останали Заселници за цяла седмица? Дали това ще е наказание или тримата с Валя и Марин ще успеят да съжителстват добре заедно? Това ще разберат зрителите в епизода на "Къртицата" тази вечер от 20.00 по TV7.

 

 

Емоционалното състояние на красивата българка продължава да е нестабилно, дори след като получи най-прекрасния подарък – среща със сина си Георги. През последните дни в Базата, тя избухна срещу Николета, обвинявайки я, че се опитва да промени самоличността на Велислава и да я превърне в свое подобие. Към обвиненията на Жени се присъедини и Рут Колева. Новата дружба между Азис и Деян Неделчев-Икебаната също не остана незабелязана и вече започна да се прераства в истинско приятелство, като двамата все по-често споделят ежедневни битови занимания.

 

 

 

 

Знаците и тайните кодове, оставени от продуцентите, още повече объркаха Заселниците и станаха повод за нови интриги. В Базата бяха оставени детска играчка, чувал с пръст, лист с пръстов отпечатък и бележка "Вовечни трохи в сласт". Тези следи може и да имат отношение към самоличността на Къртицата, но може и да са поставени за заблуда на Заселниците. Дали пъзела около самоличността на саботьора ще започне да се нарежда или взаимните подозрения ще се засилят още повече?

 

 

Второ издание на "Мис Българка в САЩ"

 

 

Търси "Къртицата" от понеделник до събота, 20:00 по TV7.

 

 

Xаресайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Шоу