Бляскаво шоу за концертите в "Гласът на България"

 

Лазери и 3D мапинг ще изненадат зрителите и участниците

 

 

Утре, от 20:00 по bTV започва първият голям концерт на живо в "Гласът на България". В продължение на два часа зрителите и публиката в залата ще се насладят на невероятния талант и прекрасните изпълнения на 16 от кандидатите за желаната титла, по четирима от отборите на Вики Терзийска, Данчо Караджов, Преслава и Миро.

 

 

За първи път грандиозно лазерно светлинно шоу, 3D мапинг и пироефекти ще бъдат вплетени в драматургията на концерта и ще създадат неповторима динамика и уникалност на всяко едно от изпълненията. Как ще бъдат татуирани 5 метровите ръце на сцената и как ще се изградят отново само чрез специалните светлинни ефекти и 3D мапинга, ще видим утре, от 20:00 по bTV.

 

 

Всеки следващ концерт на живо ще предлага авангардно и съвременно шоу за зрителите чрез най-модерната техника за заснемане и вградени в декора камери, предлагащи нестандартни гледни точки. Известни български и международни гост звезди ще изненадват публиката и ще наблюдават възможностите на кандидатите за "Гласът на България".

 

 

В последния етап на шоуто "концертите на живо" зрителите са главните, които ще определят кой продължава напред. Те ще могат да гласуват и подкрепят своите любимци, освен чрез SMS, и чрез сайта на предаването - glasatnabulgaria.bg. Резултатите ще се формират от сбора на SMS-ите и онлайн гласовете. Тази година, по време на концертите участниците ще трябва да се стараят да впечатлят не само публиката, но и треньорите си, защото в няколко от концертите именно треньорът, ще бъде този, който ще има възможността да спаси един от участниците.

 

 

Утре, точно преди концерта ще бъде обявена и специалната награда, която bTV ще осигури за победителя в "Гласът на България".

 

 

Изпълненията на участниците може да чуете отново и по радио N-JOY. Ексклузивни интервюта и новини от шоуто, очаквайте всеки вторник и сряда на живо в ефира на радиото.

 

 

Чети и: Второ издание на "Мис Българка в САЩ"

 

 

Xаресайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Шоу