Четирима отпаднаха от "Гласът на България"

 

Вторият голям концерт на живо в "Гласът на България" предстои следващия понеделник

 

 

След специален епизод на елиминации, снощи станаха ясни четиримата участници, които отпаднаха от надпреварата за "Гласът на България" по bTV. Това са Маргарита Инчева от отбора на Миро, Тени Омеде от отбора на Вики Трезийска, Боряна Бонева от отбора на Данчо Караджов и Пламен Борисов от отбора на Преслава. Битката за оставане в шоуто беше изключително оспорвана, а на плещите на треньорите се стовари отговорната задача да вземат решение кой от участниците с най-нисък зрителски вот да остане и кой да продължи напред във формата.

 

 

Зрителите на шоуто и феновете в сайта www.glasatnabulgaria.bg избраха и своите най-големи фаворити от концерта. Участниците от четирите отбора, събрали най-голям зрителски вот са Вася Попова, Николета Станойкова, Христо Младенов и Тодор Георгиев.

 

 

Вторият голям концерт на живо в "Гласът на България” предстои следващия понеделник, 15 април, от 20:00 часа по bTV и сега в трескава подготовка са останалите 16 участници, които се класираха за последния етап от състезанието. Как репетират те, кои песни ще изпълнят и какво вълнуващо ги очаква на сцената на "Гласът на България" зрителите ще разберат съвсем скоро.

 

 

Чети и: Победителят в "Гласът на България" ще учи в Бъркли

 

 

Изпълненията на участниците може да чуете отново и по радио N-JOY. Ексклузивни интервюта и новини от шоуто, очаквайте всеки вторник и сряда на живо в ефира на радиото.

 

 

Xаресайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Шоу