Радина Кърджилова влиза в "Къртицата"

 

Зрителите определят кой е вторият заподозрян

 

 

След като вчера Николета Лозанова победоносно напусна Базата на "Къртицата", убедена, че е дала всичко от себе си, по време на извънредното предаване в сряда вечер, мястото ѝ ще заеме друга суперзвезда – актрисата Радина Кърджилова. Тя влиза в шоуто, за да последва сърцето си и да бъде близо до голямата си любов Деян Донков. Подобно на Николета Лозанова, и Радина не можа да издържи дълго далеч от любимия си и взе решение да стане част от "Къртицата", за да бъде заедно с него. Тя ще бъде гост-звезда във формата – статут, с който в Базата живее и рапърът 100 Кила.

 

 

Тази вечер ще бъде обявен и резултатът от зрителския вот, който ще изпрати още един от Заселниците на дуел срещу заподозрения за Къртицата от Групата. В края на живото предаване във вторник вечер най-подозрителен за зрителите се оказа Азис, следван от Кирил Ефремов. Дали някой от тях ще бъде Заподозреният утре, или днешното изпитание “Самуилови войни” ще промени временното подреждане от зрителския вот, ще стане ясно по време на извънредното живо предаване днес.

 

 

Истински подвиг извършиха Заселниците по време на изключително тежкото изпитание “Камъните падат”, като известни и неизвестни участници доказаха, че вече са не само отбор, а цяла сработена армия с една обща цел – да спечелят срещу Къртицата.

 

 

 

 

Групата успя да пренесе на гърба си, през поредица тежки препятствия, общо 673 килограма товар, с което прибавиха 12 000 лева към сметката си. В предизвикателството се включи дори Николета Лозанова, която не остави отбора си до последно. В резултат на успеха в предизвикателството, Групата за първи път има в бюджета си по-голяма сума от тази в сметката на Къртицата – 30 000 лева, срещу 28 000 за мистериозния саботьор.

 

 

Чети и: Четирима отпаднаха от "Гласът на България"

 

 

Третото изпитание тази вечер ще изправи Заселниците пред поредното физическо предизвикателство, което може да донесе на Групата или на Къртицата още 7 хиляди лева. За да ги спечелят, Заселниците трябва да преминат през труден и суров терен на открито, със завързани очи, пренасяйки 4 кофи с вода. Целта е Групата да събере общо 94 литра вода. Всеки отбор от четирима души ще има водач, който вижда и може да ги насочва къде и как да се движат. Гости в студиото на Иван и Андрей в сряда вечер ще бъдат съдия Искра Онцова, известна като съдийката в "Съдебен спор" и журналистът Владо Береану.

 

 


Xаресайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Шоу