100 кила тръгва на европейско турне

 

Началото е в Бирмингам на 18 април

 

 

100 Кила потегля на европейско клубно турне през този месец, организирано от лейбъла Facing The Sun. Турът включва дати в Англия, Австрия и Германия.

 

 

Стартът е при "Fast Fused 27 Recordings" в Бирмингам на 18 април (четвъртък) в Snobs, а на следващия ден Килата продължава в Манчестър. Местният партньор на турнето "I Love BG Party" подгрява българските студенти вече няколко месеца за събитието на годината, което ще се проведе в клуб Venus.

 

 

На 20 април (събота) турнето продължава в Мюнхен при Bulgarian Connection в клуб Strom, където DJ Cass ще се грижи за настроението на гостите преди и след изпълнението на Килата със специална RnB & Hip-Hop селекция.

 

 

След няколкодневна почивка клубната серия приключва във Виена в клуб Utopia на 30 април, а местният партньор на турнето "Нещо различно" подготвят грандиозен финал с участието на Балет Нова като 100 Кила се заканва да държи всички на крака цяла нощ, защото на следващия ден е Празникът на труда – почивен ден.

 

 

Това не е първото излизане на Килата зад граница – той вече демонстрира световна класа в лондонски клуб през миналата година, а специално за турнето си този път е подготвил песен изцяло на английски език, в която припевът, типично в негов стил, е "Hoodswaggin in Volkswagen".

 

 

Чети и: 100 Кила в катафалка

 

 

Освен всичките му суперхитове като "Виновен", "Цяла нощ", "System" и "Аз съм 6", лайв сетът на 100 Кила включва класиките "Ланец на врата ми", "П***** по масата" и "O ye", както и парчета от чисто новия му албум ZLA10 като първия сингъл "Каймака", който вече набра скорост в официалните канали на Facing The Sun.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Шоу