Азис напусна "Къртицата"

 

"Аз не съм Къртицата!"

 

 

След като беше заподозряна от шестима от Заселниците Миглена се изправи срещу избраният от зрителите – Азис, на финалния тест с десет въпроса, около самоличността на Къртицата. Азис отговори правилно на четири въпроса по-малко от Миглена и завинаги си тръгна  от шоуто. Неговите  последните  думи бяха: "Щастлив съм, че опознах толкова много нови хора, видях се и със старите разбойници. Оставих си телефона на повечето в Базата."

 

 

Миглена, както и всеки следващ стигащ до елиминации, ще живее в изолация в къщата на Валя и Марин. В Пещерата, между нея и Жени се завихри и женски скандал. Забивайки копието си пред Миглена, Жени ѝ отправи предизвикателство: "Ти не разбираш от хора и от психология. Искам в края на предаването, когато рзбереш, че не съм Картицата да си скъсаш дипломата по психология в ефир."

 

 

В "Стаята за Изкушенията" беше поканена младоженката Емануела. Тя бе изкушена от водещия Иван да прекара пет дни с любимия си Никола в Базата срещу сумата от 1500 лв. взети от бюджета на Групата. "Не съм доволна, че сключих сделката, но я приех" бяха думите ѝ.

 

 

Връщайки се в Пещерата тя добави: "Прецаках ви, притесних се, че ще ми се разсърдите, но приех". Групата не й се разсърди, но Жени Калканджиева поиска от нея да пее всяка вечер в Базата за да компенсира парите от бюджета им.

 

 

В стаята за Откровения – Заселниците направиха своите нови предположения "Кой е Къртицата?", повлияни от новите знаци, които се появиха в Базата.

 

 

 

 

Водещият на шоуто Иван Христова спази на обещанието си от вчера да скочи в езерото на Базата, ако събере 5000 харесвания на снимката си във Facebook. До началото на живото предаване в четвъртък вечер харесванията бяха над 6000 и Иван удържа на думата си и се потопи в езерото пред погледите на всички Заселници и зрители на TV7.

 

 

Гости в студиото бяха Владимир Каролев, Ирен Кривошиева, Любен Дилов и постоянните коментатори , Катето Евро, Ваня Щерева и и водещата на "Къртицата на светло" Жана Танева.

 

 

Чети и: Радина Кърджилова влиза в "Къртицата"

 

 

Xаресайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Шоу