Спечели билет за концерта на Пинк в Прага

 

Радио "Витоша" подарява на двама души възможността да гледат любимката си на живо

 

 

Радио "Витоша" дава възможност на своите слушатели да спечелят двоен пропуск за едно музикално събитие, което по всяка вероятност и тази година ще подмине България - концерт на Пинк. Освен достъп за двама до шоуто на певицата на 10 май в "02 Арена" в Прага, късметлиите ще получат самолетни билети и осигурен хотел.

 

 

Играта на радио "Витоша" ще продължи до 26 април, а условието е просто -  чуйте песен на Пинк и звъннете на ефирния телефон, за да се запишете за участие в томболата. Щастливците ще станат ясни в последния ден от Пинк-кампанията – в ефира на "Тройка на разсъмване".

 

 

Пинк, или както се изписва на английски - P!nk, е сценичният псевдоним на Алиша Бет Мур. Освен изпълнителка на поп, рок, R'n'B, соул и индипендънт, тя е композитор, текстописец, музикален продуцент.

 

 

Изявява се и като актриса, режисьор, танцьорка и дори акробат. Има пет студийни албума, една компилация, многобройни челни позиции в световните музикални класации, две награди "Грами", пет музикални награди на MTV, две  награди "Брит" и над 34 милиона продадени албума. През 2009 г. Пинк оглави класацията на Билборд за поп-изпълнител на десетилетието (2000-2010 г.). Пинк има 4 световни и 1 европейско турне.

 

 

През юли 2007 г. тя трябваше да гостува в България, като част от турнето "I'm Not Dead", но концертът беше отменен поради лошо здравословно състояние.

 

 

Чети и: 100 кила тръгва на европейско турне

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Шоу