Азис и Икебаната се вихрят в бурен танц

 

Николета Лозанова води "Къртицата" за първи път довечера

 

 

Малко преди да напусне Базата на "Къртицата" Азис създаде нов музикален хит, не с кого да е, а с Рут Колева – певицата, която само преди три седмици твърдеше, че ако Азис влезе в заведение, където тя пее, ще го изгони веднага. Парчето възпява живота на Заселниците в Базата и обещава да се превърне в химн на "Къртицата".

 

 

 

 

Преди да напусне шоуто, Азис показа наследствени гадателски умения и погледна в бъдещето на част от Заселниците. Здраво стиснал чашата за кафе, костинбродският славей "разнищи" съдбата на доверчивата Емануела, като ѝ съобщи: "Нов мъж те мисли, Емануелче, нов... Мъжки гърди туптят за теб." На въпрос как вижда бъдещето, Азис, чиято баба е известна ясновидка, отговори: "Не знам какво говоря, аз просто виждам тези неща".

 

 

В последната си сутрин в Базата Азис потанцува с Икебаната, който разкърши мощно снага в ритъма на испански мелодии.

 

 

Междувременно рапърът 100 Кила се наложи като абсолютен плейбой и Дон Жуан в Базата. Развихрилите се страсти между него и Миглена за първи път продължиха и в спалнята. Въпреки че отношенията му с Миглена стават все по-сериозни, новият Казанова не пропусна шанса да ухажва и хубавата Кристина.

 

 

 

 

Тази вечер зрителите ще станат свидетели и на красивата любовна история  между Деян Донков и Радина Кърджилова, които по никакъв начин не крият чувствата си и непрекъснато си повтарят колко много се обичат.

 

 

Чети и: Азис напусна "Къртицата"

 

 

Не така романтична е ситуацията в ромското семейство Валя и Марин. Вместо да въдворява ред и дисциплина, Моро предпочете открито да флиртува с Жени и Емануела и да се кипри пред огледалото. Оживлението му не остана незабелязано от съпругата му Валя, която ревниво коментира, че той е забравил за какво е в предаването. Отговорът на Марин бе типично в негов стил: "Ще играе голата тояга, Валя, ще играе."

 

 

Xаресайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Шоу