Къртицата спъна Николета Лозанова

 

Красавицата прави втори опит да се появи на малкия екран довечера

 

 

Нищо не е такаво, каквото изглежда в най-мащабното риалити "Къртицата". “Къртицата не спира да ни изненадва с номерата си, но ние няма да се поддадем на провокации. Николета излиза на екран довечера.”, коментираха водещите и продуценти на формата Иван и Андрей. 

 

 

В дейли епизода на предаването тази вечер Заселниците ще преминат през поредното изпитание в “Нощта на Къртицата”. За 4 часа те трябва да изпият 80 литра, без да напускат помещението и да изливат водата. Междувременно заселниците продължават да се опитват да разгадаят жокерите, които им се дават за самоличността на Къртицата. Най-мотивирана да разплете загадката е Рут, която не спира да анализира информацията. Напрежението в Базата расте и всички се обръщат срещу Велислава, убедени, заради снимките ѝ във Facebook. От фотосите става ясно, че тя може би не е затвореното момиче, за което се представя и всички са убедени, че тя е Къртицата.

 

 

В играта на догадки и подозрения Заселниците мъже в Базата се обръщат срещу жените, а Гибона, Тодор и Кирил се опасяват, че жените ще направят коалиция, за да ги изгонят.

 

 

 

 

В епизода довечера ще видите как  Жени Калканджиева се раздели с ромското семейство Марин и Валя, с които живя в продължение на една седмица. Емоционалната им раздяла разплаква Валя, която се привърза много към Жени. “Не се разстройвайте, ще се върна. Прекарах с вас прекрасни мигове и научих много неща.”, коментира на раздяла Жени.

 

 

Чети и: Азис и Икебаната се вихрят в бурен танц

 

 

Утре, 14 април, зрителите на TV7 ще имат уникалният шанс да проследят на живо от Базата подготовката за сватбата на Емануела и нейният любим Никола. Двамата ще си кажат “Да” за втори път утре, точно в 14.00 на изнесен граждански ритуал в Базата на Къртицата. Какво рокля си избра булката, кои ще бъдат кумовете и всичко най-интересно от сватбата на двойката, зрителите ще могат да гледат от 12.00 в неделя в Терминал 7 по TV7 и в дейли епизода на "Къртицата" в понеделник, 15 април.  

 

 

Xаресайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Шоу