Вера Шандел вдигна публиката на крака

 

Премиерата на Jazz Boudoir: Fantasme премина с много споделени емоции и любов

 

 

Първото представяне на спектакъла “Jazz Boudoir: Fantasme” се превърна в незабравима вечер за публиката, изпълнила “Студио 5”. Вера Шандел и Ангел Заберски трио върнаха посетителите в златните години на кабаретното изкуство със суинг, шансони и една великолепно разказана с актьорска игра и танц история.

 

 

Двама актьори партнираха на героинята в спектакъла, като главната мъжка роля беше поверена на съпруга на Вера - Андре Шандел. Вечната динамика между мъжа и жената и ролята на една дама в доминирания от мъже свят, особено в следвоенната епоха - това е основната линия в “Jazz Boudoir: Fantasme”. Един спектакъл, който провокира въображението и впечатлява с вниманието към детайла, което участниците показват във всяка сцена.

 

 

Сред изпълненията, съпътстващи историята, имаше добре познати и любими на публиката песни. Като “Paroles, Paroles”, чийто припев прерасна в хорово изпълнение, или финалната “La vie en rose”, по време на която дамите в публиката получиха от Андре подарък - роза.

 

 

Чети и: Спечели билет за концерта на Пинк в Прага

 

 

Едно е сигурно - успехът на “Jazz Boudoir: Fantasme” ще доведе и до продължение, а часът и мястото на новото предизвикателство за ума и сетивата ще станат известни съвсем скоро.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Шоу