Емануела се омъжи в "Къртицата"

 

Иван, Андрей и Жени Калканджиева кумове на изнесения граждански ритуал в Базата

 

 

След като на два пъти пъти се размина с така желаната сватба, поп-фолк певицата Емануела чу заветното “Да” от любимия си Никола в Базата на "Къртицата".

 

 

Всъщност Емануела и съпругът ѝ Никола са официално семейство още от 3 януари тази година, когато сключиха тайно граждански брак. Певицата реши да направи така желаното сватбено тържество не къде да е, а в студиото на най-мащабното телевизионно риалити "Къртицата".

 

 

Екипът на шоуто сбъдна мечтата на Емануела да бъде истинска булка с пищна церемония и приказна бяла рокля. Точно в 14.00 часа на 14 април Емануела и Никола се венчаха пред очите на цяла България, като по този начин засвидетелстваха своята безгранична любов един към друг. Певицата избра Иван и Андрей за свои кумове, Жени Калканджиева за кума, а ролята на шаферките бе отредена на всички жени в "Къртицата".

 

 

 

 

Приготовленията за пищното сватбено тържество продължиха през целия ден в неделя. Още в девет часа сутринта всички Заселници в Базата бяха будни и с голям ентузиазъм започнаха да се стягат за голямото събитие, в което всеки имаше своята роля. Докато жените се отдаваха на разкрасителни ритуали и романтични спомени, за мъжете беше организиран ергенски обяд. В 13:30 всички Заселници бяха готови и чакаха с нетърпение появата на булката и младожеца. През това време в Базата с огромни букети пристигнаха колегите на Емануела от "Ара мюзик" – Джина Стоева, Ивена, Джордан, DJ Дамян и Ваня.

 

 

Чети и: Амстердам пя "Само шампиони"

 

 

Точно в 14:00 Емануела се появи, преобразена като истинска принцеса във великолепна бяла рокля, обсипана с камъни "Сваровски", дело на дизайнерката София Борисова. Една от най-големите звезди на родния шоубизнес прикова погледите на всички присъстващи, а съпругът ѝ се отличи с бял костюм.

 

 

Какво се случи след това и кой хвана сватбения букет - ще разберете в понеделник вечер от 20:00 часа в "Къртицата" само по TV7.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Шоу