Италианска естрада в "Гласът на България"

 

Тото Кутуньо, Ал Бано и Умберто Тоци за първи път заедно на българска сцена

 

 

Легендарните италиански изпълнители Тото Кутуньо, Ал Бано и Умберто Тоци ще бъдат специални гости на втория голям концерт в "Гласът на България" тази вечер от 20:00 часа по bTV.

 

 

За първи път заедно на българска сцена те са подготвили специална изненада за зрителите на шоуто, която ще изпълнят заедно с невероятните музиканти от "Ку-ку бенд". Само ден преди концерта си в зала 1 на НДК на 16-ти април, звездите на италианската поп музика ще се запознаят и ще подкрепят участниците в музикалното състезание, които вече два месеца се борят за титлата "Гласът на България".

 

 

 

 

Довечера таланта си в шоуто на живо ще трябва да докажат останалите 16 изпълнители, по четирима от отборите на Вики Терзийска, Данчо Караджов, Преслава и Миро. Зрителите пред екраните и в залата ще видят истинска битка на силни индивидуалности и различни музикални стилове. Кандидатите трябва да се представят така, че да спечелят не само публиката, но и треньорите си, защото във вторник, от 21:00 часа ще стане ясно кои от тях са подкрепени най-много от феновете и кой ще бъде спасен от треньора си.

 

 

Чети и: Амстердам пя "Само шампиони"

 

 

Какъв урок ще дадат Тото Кутуньо, Ал Бано и Умберто Тоци на младите изпълнители за това да бъдат успешни и обичани от публиката дълги години и дали появата им на сцената на "Гласът на България" ще мотивира още повече състезателите във втория голям концерт на живо, предстои да разберем след няколко часа по bTV.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Шоу