Рут празнува рождения си ден с концерт в Строежа

Снимка: Васил Германов

 

Стефан Вълдобрев ще бъде неин специален гост на 18-ти април

 

 

На 18-ти април Рут Колева кани всички свои приятели и фенове да отбележат заедно рождения ѝ ден на концерт в клуб Строежа. Купонът ще започне след 22:00 часа, когато рожденичката ще се качи на сцената за един специален лайв, в който ни очакват изпълнения от излязлото в края на миналата година EP “Future Sweet” и песни от новия албум, който предстои да излезе в близките месеци. Любими на публиката парчета като “Защо?” и “Близо” също няма да липсват от сетлиста.

 

 

Специален гост на концерта на 18-ти ще бъде Стефан Вълдобрев. Двамата с Рут ще направят съвместното си парче "Бряг с цвят най-зелен", а какво още ще бъде участието на Стефан Вълдобрев в концерта, предстои да разберем в четвъртък вечер.

 

 

Входът за събитието е на цена от 6 лв., като билети ще се продават на място в деня на концерта. Всички посетители ще могат да си купят и EP-то “Future Sweet” на специална промо цена.

 

 

Най-големият подарък за Рут е споделеният с публиката празник. От нея ще бъде музиката, за гостите остават танците и доброто настроение, подобаващо на един хубав рожден ден.

 

 

Веднага след концерта в четвъртък Рут ще се концентрира върху премиерата на първия си сингъл от предстоящия албум, видеото към който беше заснето в Лондон и Брайтън в началото на март.

 

 

Чети и: Италианска естрада в "Гласът на България

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:      

Още Шоу