Рафи взе уроци по иврит и пеене от Ищар

 

Бургазлията ще трябва да се преобрази в звездата

 

 

Дни преди да се превърне в Ищар на сцената на шоуто "Като две капки вода", Рафи се срещна с истинската Ищар. За да изненада израелската дива, бургазлията взе експресен урок по иврит от музикалния педагог Етиен Леви и старателно научи няколко фрази на родния ѝ език.

 

 

Известната блондинка чу как пее Рафи и му даде полезни технически съвети относно стилистиката и начина на изпълнение на нейните песни. След бързия урок, той пък и отвърна с комплимент, че благодарение на напътствията ще се справи с пеенето, но имитацията на толкова красива жена ще е далеч по-трудната част. Точно това е и най-голямото притеснение на Рафи, който неведнъж е казвал, че сбъднатият му кошмар е преобразяването в женски образ.

 

 

 

 

За утрешното си превъплъщение той не само ще трябва да се качи на токчета и да сложи руса перука, но ще се наложи да усвои и някои характерни женски маниери. На сцената на "Като две капки вода" Рафи ще изпълни един от най-големите хитове на етно дивата "Horchat Hai Caliptus".

 

 

Също толкова трудни предизвикателство очакват и останалите участници в шоуто. За първи път утре, зрителите ще станат свидетели на общо четири трансформации на мъже в жени и обратното.

 

 

Станимир Гъмов ще се превъплъти в ексцентричната рокаджийка Милена Славова, а темпераментната Диана Любенова – в Мариус Куркински. На сцената на шоуто своя дебют в женски образ ще направи и Стефан Рядков, когото ще видим като звездата на българската естрада Богдана Карадочева. Алексей Кожухаров ще се подмлади за ролята си на Бруно Марс, а Мария Игнатова ще помете сцената с буйни танци като фурията Шакира. Албена Михова ще влезе под кожата на барбадоската перла Риана и както самата тя се шегува, отново няма да свали черната боя от себе си. След изпълнението на Аеросмит “I don’t wanna miss a thing” Милица отново има космическа задача – този път тя ще влезе в ролята на голямата Валя Балканска.

 

 

Чети и: Tape Five с първи концерт в София

 

 

Специалният гост на шоуто в сряда ще е "образ и подобие" с чернокожата звезда Сийл. Дали за да заприлича максимално на изпълнителя на "Kiss From a Rose", той или тя няма да жертва косата си, ще разберем утре, 17 април, от 20.00 часа по Нова ТВ.

 

 


Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:      

Още Шоу