Любов и ревност раздират Базата

 

Жени Калканджиева отново е заподозряна за Къртицата

 

 

Зрителите на "Къртицата" определиха Жени Калканджиева за саботьор в Базата. За втори път тя събра най-много гласове сред първите трима Заселници заподозрени от зрителите - Миглена, Жени и Рут. “Не съм учудена от гласуването на зрителите”, коментира веднага, след като разбра резултата Жени.

 

 

Трите главни заподозрени бяха изправени пред предизвикателството "Центрофуга". Тяхната задача беше, да успеят да издържат по две минути, завързани на дървена платформа, въртяща се с различна скорост, като в долната част потапяха главата си в съд с вода. При почти нулеви температури на открито, трите спечелиха предизвикателството, което облекчи условията за голямата битка на Групата наречена "Терариум". Най-тежка беше задачата на Марияна, която трябваше да лежи заключена в прозрачна кутия в компанията на различни видове змии, от които има фобия. Рут успя да намери ключа от кутията и да спаси Марияна през първите двадесет секунди от изпитанието. В  тази тежка битка Марияна спечели за Групата 6000 лева и преодоля фобията си от влечуги. Така  в Бюджета на  Групата  останаха  45 500 лева срещу 33 000 лева за Къртицата.

 

 

 

 

Любовта на една от най-красивите двойки в Базата - Радина и Деян, е изцяло засенчена от ревността им един към друг. Двамата със сигурност са най-емоционалните Заселници в Базата. След любовните трепети от срещата им, техните взаимоотношения претърпяха обрат. Любовта им е поставена на изпитание заради ревност и скандали.

 

 

Първите бурни страсти помежду им предизвика Деян, който не одобри факта, че любимата му се впусна в страстни танци с Марина. "Имам нужда от внимание, искаше ми се аз да съм на мястото на Марина и да потанцувам с теб. Усетих липсата ти".  Малко по-късно споменаването на бившата приятелка на Деян предизвика океан от сълзи и обвинения от страна на Радина. Двамата заспаха скарани едва на четвъртия ден, откакто са заедно в Базата.

 

 

 

 

Сутринта след сватбения ден на Емануела и Никола също не беше никак лесна. Младоженците трудно отвориха очи, но веднага след като станаха, Емануела побърза да разпредели задълженията в семейството.

 

 

В дейли епизода тази вечер вечер Заселниците се състезават в изпитанието "Колелото на Къртицата". В елипсовидна метална клетка влизат седем участника, а един остава отвън за да им помага. Входът на клетката се заключва с 6 катинара. Заключените играчи ще трябва да преминат през трасе, като въртят клетката с ръце и крака. На определени места по терена са  поставени  ключовете, които трябва последователно да вземат. Играчът, който остава извън клетката, помага да върне клетката в трасето, ако се наложи да се направи рязък завой, или пък да помага при преодоляване на наклон. Всеки отбор има право да поиска помощ от човека навън само три пъти.

 

 

Чети и: Рафи взе уроци по иврит и пеене от Ищар

 

 

Изпитанието ще бъде успешно, ако отборът успее да стигне до края на трасето, катинарите са отключени и последният човек от клетката е излязал. Времето, за което трябва да преодолеят изпитанието е 19 минути, а бюджетът е 5000 лева.

 

 

Дали това предизвикателство ще бъде успешно за Групата?

 

 


Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:  

Още Шоу