Елица и Стоян с послание на 5 езика

 

Подготовката на тазгодишната Евровизия е в разгара си

 

 

Остават броени дни до началото на голямото състезание Евровизия 2013 в Малмьо. Шведската столица е в трескава подготовка за грандиозното музикално събитие на годината. Специално за шоуто домакините подготвят голяма изненада – уникално музикално парче, написано от бившите членове на шведската група АББА Бени Андершон и Бьорн Улвеус. За създаването на химна двамата работят в екип с шведския ди джей и продуцент Avicii.

 

 

 

 

Тематичната песен "We Write the Story" ще бъде изпълнена за първи път в началото на големия финал на 18 май. Швеция ще бъде домакин на конкурса за пети път, след като поп певицата Лорийн спечели миналата година с песента си "Еуфория". АББА е най-успешната група, излязла от конкурса и с първа победа за страната с песента "Waterloo" през 1974 г.

 

 

Българските представители се готвят усилено. Работят върху хореографията си, репетират и експериментират с различни ефекти, които да взривят публиката. Изненадите от българския лагер предстоят, но те се пазят в пълна тайна. Въпреки напрегната си програма Елица и Стоян намериха време да запишат специални послания към своите фенове и почитатели на 5 различни езика – английски, руски, немски, френски и испански.

 

 

Двамата вложиха много емоция и хъс, за да уважат публиката в различни страни, да покажат своята отдаденост на посланието си – всеки е шампион в сърцата на тези, които го обичат.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Чети и: Mark Knopfler ще представи новия си албум в София

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:     

Още Шоу