Миглена напусна "Къртицата"

 

Жени Калканджиева издържа теста за втори път

 

 

Със седем верни отговора на теста “Кой е Къртицата”, Жени Калканджиева остава за втори път в Базата и отново в стария-нов дом при Валя и Моро. „Тръгвам си, защото не  винаги силните играчи  остават докрай, понякога те просто помагат на останалите“, коментира напускането на шоуто Миглена.

 

 

Изненади, сълзи и откровения имаше в ритуала със забиване на копията в Пещерата. И този път Миглена не скри сълзите си и след като събра достатъчно копия пред себе си, коментира: “Вие ме изпращате на сигурна смърт. Чувствам се като изкупителна жертва.”
В четвъртък вечер Къртицата беше подготвила двойно изкушение за Заселниците.

 

 

В „Стаята за Изкушения” бяха поканени Божидар Искренов-Гибона и Тодор. Първото изкушение бе отправено към Гибона, който получи възмоност да види сина си, който живее в Америка и с когото е разделен от повече от година. Той  прие изкушението и лиши Групата от 1500 лева, но нито за миг не беше критикуван от Земляците. За разлика от него, Тодор успя да устои на изкушението да прекара рожденния ден на своята половинка Деси в Базата. Отхвърляйки предложението той спести сериозна сума от бюджета на Групата. Неговата любима го подкрепи и призна: „Не му се сърдя, той играе за Групата“.

 

 

Чети и: Рафи срази конкуренцията с високи тонове и токчета

 

 

Все още обидена на Радина за реакцията ѝ по време на сватбата, Емануела заби копието си пред нея. Засегната от коментарите на актрисата за музиката на нейната  сватбата и културния шок,  който е преживяла, Емануела поиска обяснение от Радина. “Не съм обидила никого. Бях стресирана. Всеки има право на избор, но стреса и шока е причина за моето поведение. Извинявам се, ако съм обидила някого, това е било моя слабост и грешка. Споделила съм го с Деян, а не с Групата”, оправда поведението си Радина. Копие за рождения си ден получи и Рут Колева от Кирил, който се аргументира: "Забивам го, защото искам да спечелиш Грами".

 

 

Рожденичката Рут получи торта и огромен букет от целия екип и TV7.

 

 

Гости в студиото бяха Валя Войкова, Митко Павлов, Теодора Духовникова и коментаторите Ваня Щерева, Ива Екимова и Мая Савова.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала: 

Още Шоу