Slim и DJ Stancho се завръщат за легендарен лайф

 

Мястото е Yalta Club

 

 

Истинските рап легенди Slim и DJ Stancho е направят епично завръщане в Yalta Club на 20 април (събота) като специални гости на българското черно парти Легенда за едно много ексклузивно лайф шоу. Основният виновник за лейбъла Sniper Record, основоположник на софийския хип-хоп и ненадминат с уменията си зад пулта диджей и селектор - DJ Stancho и Slim – рап величието без аналог, който с албума си „Филмотека слимисимо” даде урок на цялата сцена, ще са отново заедно и отново в Yalta Club, където започна всичко преди известно количество години.

 

 

Голямата изненада е, че Slim и DJ Stancho са подготвили чисто нови клубни версии на класиките "Знай най", "Кой", "Асталависта", "Приказка" и "Началото", които с бийтовете си просто ще взривят колоните на Yalta Club. Tова издание на Легенда ще остане в историята, защото през цялата нощ зад пулта е DJ Stancho със специална селекция, представяща любимите му парчета от близката и далечна история на БГ рап музиката, докато на сцената танцуват Goldy и V's Dance.

 

 

Чети и: Икебаната танцува на кокошките

 

 

Легенда е българското черно парти: плейлистът включва само БГ хип-хоп, а именно над 500 позабравени и незабравими класики от Първата и Втората вълна на БГ рапа като за всяко следващо събитие от парти серията към списъка се добавят горещите хитове от месеца плюс премиерите на новите парчета от топ артистите на сцената. Досега гости на Легенда са били някои от най-големите имена на рап сцената като Спенс, Боби 2 Лица, Ангел & Моисей, Криско, Big Sha, Колумбиеца и Goodslav.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала: 

Още Шоу