Мис Къртица 2013

 

Гибона се видя със сина си, съжалява, че се е разделил със семейството си

 

 

За да разнообрази дългите вечери в Базата, шестата по красота в света Жени Калканджиева реши да изправи участничките в съревнование за короната "Мис Къртица 2013". Усетът към красивото и опитът ѝ помагат да превърне Базата в сцена на конкурс за красота. Регламентът на "Мис Къртица" е либерален и допуска участници от всякакъв пол в борбата за короната.

 

 

Синът на Божидар Искренов–Гибона – Георги, посети баща си, с когото не се е виждал от повече от една година.Малкият Гибон пристигна от САЩ за участие в първенство по хокей в съседна Турция и навести баща си, за да му вдъхне малко кураж за играта и предстоящите битки. Искренов младши имаше само един час, за да се види с баща си, тъй като трябваше да гони самолет за Истанбул. На Гибона обаче тези 60 минути му се сториха като секунда. Малко след като Георги напусна Базата, коравият Гибон съжали, че се е разделил със съпругата и семейството си.

 

 

 

 

Кирил Ефремов е новият заподозрян за Къртицата от жените в Базата, а Любо официално е обявен за новия Дон Жуан. Вчера той получи от Марина прякора "пчеличката". Доскоро бившият кадър на Сашо Диков се натискаше в леглото на Марина, а напоследък гледа да е все по-близо и до Рут.

 

 

 

 

Сватбата на Емануела имаше особен отзвук у двойките в Базата. Някои, като Радина и Деян, само си припомниха колко различни са един от друг. 100 кила и Миглена пък закачиха от любовната искра и се отдадоха на чувствата си. За трети, като модната бизнесдама Жени Калканджиева, партито пробуди носталгични спомени за половинакта ѝ Тачо, когото не е виждала вече цял месец. Жени харесва мъжа си, защото за нея той е силен, сръчен и харесва акули.

 

 

Емануела обаче е друг тип жена. За цяла България е ясно, че тя е доминиращият човек в брака ѝ с Никола и певицата сякаш напълно е опитомила съпруга си. Докато Емануела се къпе, Никола чинно стои пред вратата готов във всеки един момент да изпълнява нейните желания.

 

 

В Базата ролите на мъжете и на жените често са разменени и днес Тодор и Гибона за пореден път ще се заемат да подредят и ще изчистят всичко.

 

 

"Жените са най-мръсни от всичко. Една жена ако не я дразни това нещо...вземи си я вкъщи", коментира Гибона.

 

 

Чети и: Slim и DJ Stancho се завръщат за легендарен лайф

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала: 

Още Шоу