Мариана Попова – акустично

Снимка: Костадин Кръстев - Коко

 

Звездата ще танцува салса в "Денсинг Старс"

 

 

Мариана Попова ще изнесе акустичен концерт  на 24 април (сряда) oт 22,30 часа в пиано бар "Камино".

 

 

Богатият и разнообразен репертоар включва хит-синглите на изпълнителката и световни кавъри в аражимент на Дани Милев, Людмил Стойнев и Ивелин Дуков. На сцената както винаги ще има и много специални гости и колеги на Мариана Попова - Владимир Михайлов, Красимира Иванова, Пейо, Денис и други.

 

 

За първи път Мариана Попова и Дани Милев  ще изпълнят предстоящия  сингъл "Busqando te" (Търся те), записан на испанси език, по музика и аранжимент на Дани Милев. Радиосингълът и видеоклипът ще са в ефир края ня месец май. За новия си проект Мариана Попова засне арт фотосесия с фотографа Костадин Кръстев - Коко.

 

 

На 10 май (петък) Мариана ще танцува любимия си кубински танц - салса с професионалния танцьор Кости в "Денсинг Старс". Като гост-изпълнители Мариана Попова и Дани Милев бяха и в първия сезон на тв формата, когато изпълниха хита "Lejos".

 

 

Като тийнейджър бъдещата звезда е танцувала модерен и джаз балет, както и народни танци. Ще ѝ помогне ли това това да срази танцувалната сцена на България - предстои да разберем.

 

 

Чети и: Преслава и Анелия с дует в "Гласът на България"

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала: 

Още Шоу